Καλάθι αγορών

0 Προϊόντα 0,00€
 • Ενημερωθείτε πώς λειτουργεί το biobox

  Ελέγξτε αν καλύπτουμε ήδη την περιοχή σας και ενημερωθείτε για τη μέρα παράδοσης.

  Με την πρώτη παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να καθορίσουμε και την ώρα παραλαβής.

  Αν διαπιστώσετε ότι το πρόγραμμα δρομολογίων μας δεν καλύπτει ακόμα την περιοχή σας, ενημερώστε μας κι εμείς θα φροντίσουμε να τη συμπεριλάβουμε το συντομότερο δυνατό.

   

 • Εγγραφείτε και διαλέξτε το biobox σας

  Εγγραφείτε, καταχωρώντας τα στοιχεία σας και τη διεύθυνση παράδοσης του biobox σας. Θα σας αποστέλλουμε το biobox μια φορά την εβδομάδα, ίδια μέρα και ώρα.

  Επιλέξτε ανάμεσα στα τέσσερα διαφορετικά μεγέθη biobox εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερο ή μικρότερο κουτί, μπορείτε να αλλάξετε την αρχική παραγγελία σας, ειδοποιώντας μας 24 ώρες πριν από τη συμφωνημένη ώρα παράδοσής του.

  Αν κάποια εβδομάδα πρόκειται να απουσιάσετε, μας ενημερώνετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη παράδοση του κουτιού σας.

  Ύστερα από τις πρώτες τρεις φορές που θα παραλάβετε το biobox σας, μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας απλώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και τηλεφωνικά.
   

   

 • Προσθέστε extra προϊόντα στο biobox σας

  Μπορείτε να προσθέσετε στο biobox σας επιπλέον προσεκτικά επιλεγμένα, εξαιρετικά βιολογικά προϊόντα μικρών παραγωγών, που διατίθενται ως extras, όπως μέλι, λάδι, αυγά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, ζυμαρικά, κρασί, και πολλά άλλα.

  Αναλυτικό κατάλογο αυτών των προϊόντων θα βρείτε στα extras. Ανάλογα με τις εβδομαδιαίες ανάγκες σας, μπορείτε να προσθέσετε όποιο προϊόν επιθυμείτε (π.χ., αυγά) στο καλάθι των αγορών σας,  και να το παραλάβετε μαζί με το biobox σας.

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα  για να εγγραφείτε.