Καλάθι αγορών

0 Προϊόντα 0,00€

Ποιοι είμαστε

Το όραμά μας

Επιθυμία μας είναι να σας προσφέρουμε, σε ανταγωνιστικές τιμές, τα ποιοτικότερα και φρεσκότερα ελληνικά βιολογικά φρούτα και λαχανικά, κατευθείαν στο χώρο που εσείς επιλέγετε.

Υποστηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους, αποβλέποντας στη δημιουργία ενός δικτύου βιώσιμων αγροκτημάτων. Έτσι, οι καλλιεργητές μπορούν να παράγουν φρούτα και λαχανικά υψηλής ποιότητας μακριά από τις πιέσεις της αγοράς και να τα διαθέτουν απευθείας στους καταναλωτές.

Μέσα από την άμεση επαφή παραγωγών και καταναλωτών, επιδιώκουμε να χτίσουμε μια αμοιβαία επωφελή σχέση, που θα βελτιώσει τη ζωή όλων μας.

 

Η Αλεξάνδρα Βαλοπετροπούλου

Η Αλεξάνδρα  σπούδασε αρχαιολογία στη Ρώμη, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με το αντικείμενο των σπουδών της.

Ύστερα από μια περίοδο δέκα περίπου ετών, κατά την οποία εργάστηκε ως διευθύντρια παραγωγής ταινιών και διαφημιστικών σποτ για την τηλεόραση, αποφάσισε να αφήσει την πόλη μαζί με την οικογένεια της και να εγκατασταθεί σ’ ένα κτήμα 40 στρεμμάτων στα Μεσόγεια. Για την καλλιέργεια αυτού του κτήματος σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, βραβεύτηκε το 2008 από το περιοδικό Γαστρονόμος της «Καθημερινής».  

Η Αλεξάνδρα έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αγορών Βιοκαλλιεργητών Αττικής και είναι μέλος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας.

Από το 2010 ασχολείται ενεργά με την Biobox, μέσω της οποίας πιστεύει ότι  μπορεί να βοηθήσει να αλλάξει η δυναμική του βιολογικού χώρου στην Ελλάδα.

Δημοσιεύματα